Szabó Vilmos

Geschäftsleiter

Mein berufliches Studium habe ich in Kaposvár in der Rippl Rónai József Fachschule als Galvanisierertechniker im Jahre 1983 absolviert. Danach arbeitete ich bei meinem Vater im Betrieb wo ich von ihm seine beruflichen Kentnisse, wertvolle Erfahrungen und die wichtigsten beruflichen Kniffe erlernen konnte.

Heute betreiben wir zusammen die Galvan Systems GmbH. die aus einem familiären Unternehmen ausgewachsen ist. Es ist für mich eine groβe Herausforderung, die jeden Tag auftauchende berufliche Aufgaben, Fabrikationsverfahren und die Qualitätsarbeiten in einem hochwertigen Niveau zu lösen.

Ich leiste diese Aufgaben mit groβer Freude wegen der Liebe zu dieser Gewerbe und wegen ihrer Vielseitigkeit.

Szabó Vilmos

Mail:

galvansystems@gmail.com

Szabó Norbert

Manager


Már gyermekként lenyűgözött az a folyamat ,mely során az édesapám és a nagyapám rozsdás,elhasznált alkatrészekből tükörként fénylő autó és motor alkatrészeket varázsoltak.
Már akkor eldöntöttem,hogy én is ezt a szakmát választom.
Az iskolai szünidőkben, hétvégenként kezdtem el elsajátítani nagyapámtól és édesapámtól a horganyzás, barnítás, csiszolás és a nagy fokú precizitást igénylő krómozás lépéseit.

Mivel a krómozás eredménye az előkészítési munkálatokon ,így a csiszoláson múlik,ezért az elmúlt évek alatt specializáltam magam a csiszolás munkafolyamatára.
Büszke vagyok,hogy egyre többen ismerik és el ismerik mind a munkánkat ,mind a családi vállalkozásunkat nem csak Magyarországon ,hanem külföldön is egyaránt.

Szabó Norbert

Mobil:

+36 30 5921315

Mail:

galvansystems@gmail.com

Szabó Vilmos

Manager

Látva édesapám és nagyapám szakmai szeretetét és elhivatottságát,már gyermekkoromban sem volt kérdés ,hogy folytatva a hagyományt én is ezt a szakmát folytatom.
A középiskolai évei alatt nyári szünetben már tanultam a galvanizálás alapjait ,majd a középiskolai elvégzése után 2010-2012-ig a Kecskeméti Főiskolai Kar szervezésében elvégeztem a Hulladékgazdálkodási Technológus képzést.

Azóta dolgozom nagyapámmal,édesapámmal és testvéremmel a családi vállalkozás sikereiért.
2013 óta minden év Márciusában kiállítóként részt veszünk a nagyhírű Retro Messe-n Stuttgartban ,ahol alkalmam nyílik megismerni a Német ügyfeleket.
2016-ban megszületett kisfiam.Bízom benne ,hogy ő is örökölte a galvanizálás szeretetét és nagyon örülnék ,ha felnőve immár negyedik generációként vinné tovább a családi vállalkozást.

ifj. Szabó Vilmos

Mobil:

+36 30 515 2670

Mail:

galvansystems@gmail.com