Szabó Vilmos

Managing director

My trade studies were given in Rippl Rónai József Vocational Secondary School as a galvanizing technician in Kaposvár in 1983.

After my school I started to work in my father business were I could take his trade knowledge and valuable experience over as well as the tricks of this trade.

Now we are operating together the Galvan Systems Ltd., which developed from a little family business.

Szabó Vilmos

Mail:

galvansystems@gmail.com

Szabó Norbert

Tulajdonos ügyvezető


Már gyermekként lenyűgözött az a folyamat ,mely során az édesapám és a nagyapám rozsdás,elhasznált alkatrészekből tükörként fénylő autó és motor alkatrészeket varázsoltak.
Már akkor eldöntöttem,hogy én is ezt a szakmát választom.
Az iskolai szünidőkben ,hétvégenként kezdtem el elsajátítani nagyapámtól és édesapámtól a horganyzás,barnítás,csiszolás és a nagy fokú precizitást igénylő krómozás lépéseit.

Mivel a krómozás eredménye az előkészítési munkálatokon ,így a csiszoláson múlik,ezért az elmúlt évek alatt specializáltam magam a csiszolás munkafolyamatára.
Büszke vagyok,hogy egyre többen ismerik és el ismerik mind a munkánkat ,mind a családi vállalkozásunkat nem csak Magyarországon ,hanem külföldön is egyaránt.

Szabó Norbert

Mobil:

+36 30 5921315

Mail:

galvansystems@gmail.com

Szabó Vilmos

Tulajdonos ügyvezető

Látva édesapám és nagyapám szakmai szeretetét és elhivatottságát,már gyermekkoromban sem volt kérdés ,hogy folytatva a hagyományt én is ezt a szakmát folytatom.
A középiskolai évei alatt nyári szünetben már tanultam a galvanizálás alapjait ,majd a középiskolai elvégzése után 2010-2012-ig a Kecskeméti Főiskolai Kar szervezésében elvégeztem a Hulladékgazdálkodási Technológus képzést.

Azóta dolgozom nagyapámmal,édesapámmal és testvéremmel a családi vállalkozás sikereiért.
2013 óta minden év Márciusában kiállítóként részt veszünk a nagyhírű Retro Messe-n Stuttgartban ,ahol alkalmam nyílik megismerni a Német ügyfeleket.
2016-ban megszületett kisfiam.Bízom benne ,hogy ő is örökölte a galvanizálás szeretetét és nagyon örülnék ,ha felnőve immár negyedik generációként vinné tovább a családi vállalkozást.

ifj. Szabó Vilmos

Mobil:

+36 30 515 2670

Mail:

galvansystems@gmail.com